تشير كيك بالفراولة والكراميل
صفحة 1 من اصل 1
تشير كيك بالفراولة والكراميل
المقادير
الطبقة الأولى
بسكويت مطحون
زبدة
الطبقة الثانية
مقادير متساوية من: قشطة + حليب سائل + بوردة جيلي فراولة
جبن كيري أو أي جبن غير مالح
الطبقة الثالثة
باكيت بودرة كريم كراميل
1 كوب حليب
للزينة
جوز هند مبشور
الطريقة
1. يخلط البسكوت المطحون مع الزبدة ثم يصف في طبق بايركس، ثم يدخل الفرن على درجة 170 سيليزي لمدة 10 دقائق.
2. اغلي الحليب، وبعد كده شيليه عن النار واخلطي معاه بودرة جيلي الفراولة، والقشطة والجبن.
3. صبي خليط على البسكويت ودخليه الثلاجة لحد ما يتماسك.
4.
اخلطي بودرة الكراميل مع الحليب واغليه على النار لمدة دقيقة، سيبيه يبرد
شوية، وبعد كده ضيفيه على طبقة الجيلي ودخليه التلاجة علشان يتماسك
الكراميل.
5. ضيفي جوز الهند المبشور على الوش من فوق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الطبقة الأولى
بسكويت مطحون
زبدة
الطبقة الثانية
مقادير متساوية من: قشطة + حليب سائل + بوردة جيلي فراولة
جبن كيري أو أي جبن غير مالح
الطبقة الثالثة
باكيت بودرة كريم كراميل
1 كوب حليب
للزينة
جوز هند مبشور
الطريقة
1. يخلط البسكوت المطحون مع الزبدة ثم يصف في طبق بايركس، ثم يدخل الفرن على درجة 170 سيليزي لمدة 10 دقائق.
2. اغلي الحليب، وبعد كده شيليه عن النار واخلطي معاه بودرة جيلي الفراولة، والقشطة والجبن.
3. صبي خليط على البسكويت ودخليه الثلاجة لحد ما يتماسك.
4.
اخلطي بودرة الكراميل مع الحليب واغليه على النار لمدة دقيقة، سيبيه يبرد
شوية، وبعد كده ضيفيه على طبقة الجيلي ودخليه التلاجة علشان يتماسك
الكراميل.
5. ضيفي جوز الهند المبشور على الوش من فوق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى